• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • +30 2410 684325

Δρ Βασίλειος Νταφόπουλος

Ο Δρ Βασίλειος Νταφόπουλος έλαβε Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Διδακτορικό Δίπλωμα Doktor-Ingenieur στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Βερολίνου.

Μεταξύ των άλλων εργάστηκε στην εταιρία Βandelin Εlectronik του Βερολίνου σε Συστήματα Ισχύος και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) με πλήρες ωράριο και τακτικά διδακτικά καθήκοντα στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου για πέντε έτη. Επίσης εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Το 1997 εκλέχθηκε επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Θεσσαλίας και το 2010 καθηγητής στο ίδιο Τμήμα με διδασκόμενα μαθήματα τα Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φωτοβολταϊκά Συστήματα–Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα της Επιτροπής Ερευνών, της οποίας είναι μέλος, διατέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος και έχει συγγράψει περισσότερα από 10 επιστημονικά άρθρα, που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων.

Περισσότερα βιογραφικά στοιχεία εδώ :

http://www.teilar.gr/person.php?pid=170

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
Π.Μ.Σ. «Ενεργειακές Τεχνολογίες και Συστήματα Αυτοματισμών»
Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας
Λάρισα
Τ.Κ. 41110

Τηλέφωνα:
+30 2410 684 325
+30 2410 684 554

Email:
msc.electr@teilar.gr

Χάρτης